De Etalage – week 50

KBO Gronsveld-Rijckholt

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag, 8 december, zijn we met de bus naar Heinsberg, naar breifabriek Marciënne geweest. Wij werden verwend met koffie en een lekker stuk taart en vlak erna begon de truienparade. Wat hebben we genoten, niet in het minst toen iedereen met tassen uit de bedrijfswinkel kwam en heel tevreden de bus in stapte.  Het was een gezellige en aangename middag. Dat doen we nog een keer!
  • Komende donderdag, 15 december is onze laatste activiteit van dit jaar. Wij gaan genieten van ons jaarlijks Kerstdiner. Het diner zal opgeluisterd worden door zang van ons KBO koor en verhalen of gedichten van enkele mannelijke leden. Het diner kost €12,50 voor leden en €15,00 voor introducés. Dit kunt u contant voldoen aan de ingang bij onze penningmeester. Een zálig kerstdiner gewenst.
  • Graag kijken we al vooruit naar onze eerste activiteit van volgend jaar. Op 12 januari zullen wij starten met onze welbekende snertwandeling. Laurent Peeters heeft een wandelroute voor u uitgezet. De wandelaars starten om 11.00u. aan de kerk in Gronsveld. Leden die niet gaan wandelen, kunnen rechtstreeks naar restaurant De Dwaze Herder gaan, zij worden daar ontvangen rond 12.00u. Daar zullen we samen genieten van een uitgebreide erwtensoep en het glas heffen op het nieuwe jaar. Deelname kost u €8,00 en de KBO betaalt het drankje om te toosten. U kunt uw bijdrage contant aan de ingang voldoen bij onze penningmeester. Het adres van de Dwaze Herder is Slakweg 5, 6228 NB, te Maastricht. Het restaurant ligt tegenover Tuincentrum Gronsveld aan de grote doorgangsweg in Gronsveld. Voor deze activiteit kunt u zich aanmelden tot en met 5 januari bij onze secretaris Anneke (GSM: 06 121 454 39) of vice-secretaris Mieke (GSM: 06 536 36447). Wij horen graag van u.
  • Nog even iets waar wij u attent op moeten maken: Mocht u onverhoopt van plan zijn om uw lidmaatschap op te zeggen, bedenk dat dit moet gebeuren ten laatste op 31 december bij onze secretaris Anneke Dupont (tel. 0612145439). Anders wordt van u verwacht dat u de contributie voor 2023 voldoet.

Quote van de week:  Oach naomes euze knien in ’t zoer, gooi keersdaog en e gezoond nuij jaor

Hartelijke groeten van Lilian, Anneke, Mieke, Sonja, Jean en Pierre