De etalage – week 48

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag, op 24 november, hebben wij met enthousiasme gewerkt aan versieringen voor de feestdagen. De resultaten mochten er zijn. Kijk maar. Mia, hartelijk dank voor je inspirerende voorbeelden en zorg voor alle materialen. Het was weer heel gezellig.
  • Aanstaande donderdag, 1 december, hebben wij een leuke quizmiddag voor u georganiseerd onder leiding van Maarten Heijnen en Igor Reintjes. In teams zal gestreden worden voor een hoofdprijs, maar er ligt ook een poedelprijs klaar. Bovendien krijgen we bezoek van een Mystery Guest. Het is aan u en uw team om te raden wie dit is, met naam en toenaam! Leden die zich hebben aangemeld worden om 13.30u bij de Grenedeer verwacht. Begin alvast uw parate kennis op te frissen. Heel veel plezier gewenst.
  • Op 8 december gaan we met de bus naar Heinsberg, naar breifabriek Marciënne. Wij worden verwend met koffie en vlaai bij ontvangst, een leuke modeshow van de Kerstcollectie, en krijgen daarna de kans om in de bedrijfswinkel te shoppen. We vertrekken om 14.00u in Gronsveld aan de kerk en zijn rond 19.00u weer thuis. Opstappen in Rijckholt aan de kerk is ook mogelijk. Deelname kost €8,00. Er zijn nog enkele plaatsen in de bus, dus als u mee wilt gaan, kunt u zich nog aanmelden. Tijdens de busreis wordt gevraagd wie na afloop wil dineren bij Restaurant de Grenedeer.
  • Op 15 december gaan wij genieten van ons jaarlijks Kerstdiner. Introducés zijn welkom. Het diner zal opgeluisterd worden door zang van ons KBO koor en verhalen of gedichten van enkele mannelijke leden. Het diner kost €12,50 voor leden en €15,00 voor introducés. Aanmelden kan tot en met 8 december.

Als u zich voor een of meerdere activiteiten wilt aanmelden kunt u terecht bij onze secretaris Anneke  (GSM: 06 121 454 39) of vice-secretaris Mieke (GSM: 06 536 36447). Wij horen graag van u.

Attentie: Binnenkort ontvangt u het KBO-PCOB magazine.  Hierin treft u 2 nieuwsbrieven aan: de uitnodiging voor de Algemene ledenvergadering én de activiteitenplanning van 2023 tot aan de vakantie. Ook ontvangt u het blad Senioren Limburg Wij adviseren u dringend om in dit blad op pagina 8 en 9 het artikel te lezen over de toekomstplannen van KBO Limburg.

 Quote van de week: Winnaars zijn niet die mensen die nooit falen, maar de mensen die nooit opgeven (auteur onbekend).

Hartelijke groeten en tot ziens.