De Etalage – week 47

 

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 17 november, hebben de therapeuten van FysioCare Maastricht, ons weer goed laten werken. Ook het afsluitend spel (blindemannetje) zorgde weer voor de nodige hilariteit. Na afloop werd weer enthousiast gesjoeld en rummikub gespeeld.. Tijdens het sjoelen hoorden we heel wat gejoel. Het was weer een leuke middag. Volgend jaar gaan we zeker verder met deze middagen.

Komende donderdag, op 24 november, gaan we al knutselen voor de feestdagen onder leiding van Mia Walschots. We gaan eenvoudige ornamenten versieren, met als basis een glazen potje, of kerstballen vouwen van prachtig papier. Het knip-en snijwerk voor de kerstballen is al voor u gedaan door de leden van de handwerkclub. Als u komt toch een schaartje meenemen.  Voor de rest wordt gezorgd.

Een week later beginnen we al aan de maand december.

In onze mooie decembermaand hebben wij 3 activiteiten gepland, waarvoor u zich moet aanmelden.

Op 1 december hebben wij een leuke quizmiddag voor u georganiseerd onder leiding van Maarten Heijnen en Igor Reintjes. Ook krijgen we bezoek van een Mystery Guest. Het is aan u om te raden wie dit is, met naam en toenaam! Voor deze middag is aanmelden noodzakelijk i.v.m. te winnen prijzen. Deelname is gratis en exclusief voor onze leden. Aanmelden is mogelijk tot en met 24 november.

Op 8 december is ons busreisje naar Marciënne in Heinsberg gepland. Wij worden weer verwend met een leuke modeshow, deze keer van de Kerstcollectie, en krijgen daarna de kans om in de bedrijfswinkel te shoppen. We vertrekken om 14.00u in Gronsveld aan de kerk en zijn rond 19.00u weer thuis. Opstappen in Rijckholt aan de kerk is ook mogelijk. Deelname kost €8,00. Ook hiervoor moet u zich aanmelden. Er kunnen maximaal 50 personen mee. Wie het eerst komt…. Ook niet leden zijn welkom, maar onze leden gaan voor. Na afloop kunnen wij nog samen gaan dineren bij de Grenedeer, uiteraard op eigen kosten. Aanmelden kan tot en met 24 november.

Op 15 december gaan wij genieten van ons jaarlijks Kerstdiner. Introducés zijn welkom. Het diner zal opgeluisterd worden door zang van ons KBO koor en verhalen of gedichten van enkele mannelijke leden. Het diner kost €12,50 voor leden en €15,00 voor introducés. Aanmelden kan tot en met 8 december.

U hoeft dus maar 1 telefoontje te plegen om maar liefst 3 hele leuke middagen te beleven. U kunt terecht bij onze secretaris Anneke  (GSM: 06 121 454 39) of vice-secretaris Mieke (GSM: 06 536 364). Wij horen graag van u.

Quote van de week: Ik ben creatief. Ik kan niet ook nog eens netjes zijn (auteur onbekend).

 Hartelijke groeten en tot ziens.