De Etalage – week 46

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 10 november, kregen wij een zeer interessante rondleiding in het Gouvernementsgebouw van Maastricht. Wij kregen uitleg over de gedachtegang achter de locatie, de beveiliging en de oorsprong van alle kunstwerken en hun details.

Wij waren onder de indruk, met als hoogtepunt toch wel het dikke boek van het verdrag van Europa. Hartelijk dank aan onze gidsen. Uw verhalen waren boeiend en vol humor. Ook hartelijk dank aan de dames van de catering. Jullie hebben goed voor ons gezorgd!

Komende donderdag, op 17 november, gaan we weer verantwoord bewegen. U weet wel, we bewegen en onze lachspieren maken overuren. Na de pauze gaan we weer sjoelen, rummikuppen of kaarten. Doet u ook mee? Deze activiteit is gratis en toegankelijk voor alle senioren van de gemeente Eijsden-Margraten. U wordt verwacht om 13.30u in restaurant de Grenedeer aan de Rijksweg in Gronsveld. Denk aan gemakkelijke kleding en geschikt schoeisel.

Een week later, donderdag 24 november, gaan we al knutselen voor de feestdagen onder leiding van Mia Walschots. We gaan eenvoudige ornamenten versieren, met als basis een glazen potje, of kerstballen vouwen van prachtig papier. Het knip-en snijwerk is al voor u gedaan door de leden van de handwerkclub. Laat u verrassen en verbaas u over hoe mooi die ornamenten kunnen worden!

Quote van de week:  Elke dag wordt je leven een dag korter. Zorg dat elke beweging van belang is. (Deng Ming-Dao, auteur)

 Hartelijke groeten en tot ziens.