De etalage – week 44

KBO Gronsveld-Rijckholt

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag, 27 oktober, werden wij geïnformeerd over het nieuwe woonzorgcentrum van Envida dat gebouwd wordt aan de Kampweg in Gronsveld, evenals een aantal zorgwoningen (aanleunwoningen) die verhuurd zullen worden. Denkt u hiervoor in aanmerking te komen, of zou u al op een wachtlijst geplaatst willen worden? U kunt informatie inwinnen bij Nicole Koerts via Koerts@Envida.nl of bij Mw. Pascale Franssen op telefoonnummers 06 4372 8290 of 043 369 0475.
  • Na de pauze werden wij geïnformeerd over de mogelijkheden tot thuiszorg van Envida en de regels over de eigen bijdrage. Dit bleek een ingewikkeld verhaal te zijn, maar de medewerkers van Envida staan klaar om u een persoonlijk advies te geven.
  • Het was een druk bezochte en informatieve middag.

 

  • Komende donderdag, 3 november, is onze herdenkingsbijeenkomst. Samen staan we stil bij de overleden leden of partners van leden van het afgelopen jaar. We hopen dit op een mooie, serene en harmonische manier te doen, met zang en mooie gedichten en teksten. Wij ontvangen u graag om 13.30u.

 

  • Een week later, op 10 november zullen wij het Gouvernementsgebouw bezoeken. Na de rondleiding wordt u getrakteerd op een kopje koffie of thee met een stukje vlaai. Inmiddels is een lijst gemaakt van deelnemers en aantal auto’s. Aanstaande donderdag zullen de chauffeurs een overzicht krijgen en een parkeeradvies. De chauffeurs maken de concrete afspraken met de passagiers over waar, wanneer en hoe laat vertrokken wordt. Passagiers betalen €2,50 aan de chauffeur en eventuele parkeerkosten.
  • Quote van de week: Van iemand houden is gemakkelijk, iemand missen is moeilijk, iemand vergeten is onmogelijk. (Sef Quotes)

Hartelijke groeten en tot ziens.