De etalage – week 43

KBO Gronsveld-Rijckholt

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag hebben wij weer een fijne begeleiding gekregen van de fysiotherapeuten van FysioCare Maastricht. Naast alle opwarmoefeningen, het rekken en strekken, de balansoefeningen en het bewegen van armspieren, beenspieren, onze romp en heupen, zijn wij op een speelse manier bezig geweest met stokken, individueel, maar ook in tweetallen. Dit zorgde weer voor de nodige lachbuien. Na de pauze wipten sommige leden binnen om mee te doen aan het sjoelen en rummikuppen. Weer gezellig en uiteraard werd na afloop een oorkonde aan de overwinnaars overhandigd. Een lid stond erop dat het aanwezige bestuur formeel zou tekenen. Graag gedaan Jef!
  •  
  • Aanstaande donderdag, 27 oktober, krijgt u een lezing aangeboden door Envida. Voor de pauze zal gesproken worden over het zorgcomplex in aanbouw aan de Kampweg in Gronsveld. Na de pauze krijgen we informatie over de volledige pakketten “thuis’ van Envida.  Deze lezing is ook toegankelijk voor andere belangstellenden. U bent welkom om 13.30u bij restaurant de Grenedeer aan de Rijksweg in Gronsveld.
  • Een week later, 3 november, is onze herdenkingsbijeenkomst. Samen staan we stil bij de overleden leden of partners van leden van het afgelopen jaar. We hopen dit op een mooie, serene en harmonische manier te doen, met zang en mooie gedichten en teksten. Wij ontvangen u graag om 13.30u
  • Attentie: op 10 november zullen wij het Gouvernementsgebouw bezoeken. Aangezien we vooraf een deelnemerslijst moeten overhandigen, verzoeken wij u dringend om door te geven of u mee zult gaan. Deelname is gratis. Na de rondleiding wordt u getrakteerd op een kopje koffie of thee met een stukje vlaai. Gaat u mee? Geef dit door aan Anneke (GSM: 06 121 454 39) of Mieke (GSM: 06 536 364 47). We gaan carpoolen. Passagiers betalen €2,50 aan de chauffeur. Als u ook wilt rijden horen wij dat graag. U kunt zich ten laatste aanmelden op 27 oktober.

 Quote van de week:

De eerste mantelzorger, was dat Roodkapje? (Loesje)

 Hartelijke groeten en tot ziens.