De Etalage – week 42

KBO Gronsveld-Rijckholt

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag werden we weer verwend in de Moosjtum met een thema-etentje. Deze keer werden 3 typisch Franse gerechten geserveerd met een kaasplankje als afsluiter. Het kaasplankje zorgde voor langdurig natafelen. Het was heel gezellig en verrukkelijk.

 

Jammer genoeg moeten we nu afscheid nemen van Hans en Judith. Zij gaan aan een ander avontuur beginnen. Hartelijk dank voor jullie fijne inzet de afgelopen jaren. Veel voorspoed en succes voor jullie toekomstig leven.

  • Komende week, 20 oktober, trekken we onze actieve schoenen weer aan. Opnieuw zal fysiotherapeute Ingrid van Fysiocare Maastricht ons begeleiden tijdens het bewegen op een gezonde en verantwoorde manier. Deze activiteit blijft toegankelijk voor alle senioren van Eijsden-Margraten. U bent welkom om 13.30u bij restaurant de Grenedeer aan de Rijksweg in Gronsveld. Denk aan gemakkelijk zittende kleding en schoeisel. Na afloop, rond 15.00u,  gaan we sjoelen, kaarten of rummikuppen. Voor ieder wat wils dus. Als u graag deelneemt aan de spellen, maar niet zo warm loopt voor het bewegen, mag u gerust om 15.00u aanschuiven.
  • Een week later, 27 oktober, krijgt u een lezing aangeboden door Envida. Voor de pauze zal gesproken worden over het zorgcomplex in aanbouw aan de Kampweg in Gronsveld. Na de pauze krijgen we informatie over de zorgpakketten die door de thuiszorg geleverd kunnen worden.
  • Attentie: op 10 november zullen wij het Gouvernementsgebouw bezoeken. Aangezien we vooraf een deelnemerslijst moeten overhandigen, verzoeken wij u dringend om door te geven of u mee zult gaan. Deelname is gratis. Na de rondleiding wordt u getrakteerd op een kopje koffie of thee met een stukje vlaai. Gaat u mee? Geef dit door aan Anneke (GSM: 06 121 454 39) of Mieke (GSM: 06 536 364 47). We gaan carpoolen. Passagiers betalen €2,50 aan de chauffeur. Als u ook wilt rijden horen wij dat graag.

 Quote van de week:

Doodgaan zou me nu slecht uitkomen, want ik moet van de dokter in beweging blijven (Fons Janssen, cabaretier).

 Hartelijke groeten en tot ziens.