De Etalage – week 41

KBO Gronsveld-Rijckholt

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag hebben we genoten van het prachtige en waargebeurde verhaal dat te zien is in de film Out of Africa, die vele Oscars heeft gewonnen. Wij citeren: ‘’Het is een romantische film, een historische film, een natuurfilm en zelfs een actie/oorlogsfilm, alle elementen zit erin en dat maakt Out of Africa een klassieker die door de jaren steeds mooier wordt’’. In de pauze hebben we gesmuld van de cup cakes die door de dochter van Lilian, gebakken werden.

  • Ze waren heerlijk! Namens alle aanwezigen: hartelijk bedankt Viviane.

 

  • Komende week, 13 oktober, bieden we u een volgend etentje aan, deze keer met 4 Franse gerechten, omlijst met Franse chansons. Uw eigen bijdrage voor deze middag is €13,50. Dranken zijn voor eigen rekening. U kunt uw eigen bijdrage contant aan de ingang bij onze penningmeester voldoen. U wordt om 13.30u verwacht in de Moosjtum in Oost-Maarland. Als u onverhoopt verhinderd bent, geef dit dan door aan Anneke (GSM: 06 121 454 39) of Mieke (GSM: 06 536 364 47).
  • Een week later, 20 oktober, gaan we weer gezond bewegen onder leiding van onze fysiotherapeute van FysioCare Maastricht.

Quote van de week:

La vie est faite de petits bonheures. (Het leven bestaat uit kleine vreugden)

 Hartelijke groeten en tot ziens.