De Etalage – week 40

KBO Gronsveld-Rijckholt

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag hebben we de dag van de ouderen met veel verve gevierd. Dit mede door inbreng van vele van onze leden en gastoptredens waarvan een dorpsgenoot en een buitenlander met één arm! Wat is er gelachen geworden. Namens alle aanwezigen: hartelijk bedankt.

  • Komende week, 6 oktober, tonen wij u onze volgende film: ‘’Out of Africa’’ met Meryl Streep. en Robert Redford in de hoofdrollen. Een romantisch en waargebeurd verhaal dat zich voltrekt in de prachtige natuur van Afrika. Deze film duurt 2 uren en 40 minuten. Kijk en zwijmel. In de pauze wordt u getrakteerd op iets lekkers door Lilian. En dat wordt geen wafel! Houdt er rekening mee dat deze middag zal duren tot ongeveer 16.45u.
  • Weer een week later, 13 oktober, bieden we u een volgend etentje aan, deze keer met 4 Franse gerechten, omlijst met Franse chansons. Uw eigen bijdrage voor deze middag is €13,50. Dranken zijn voor eigen rekening. Als u graag wilt deelnemen, laat u dit weten aan Anneke (GSM: 06 121 454 39) of Mieke (GSM: 06 536 364 47). Aanmelden kan tot en met 6 oktober.

Quote van de week: We gaan niet liefhebben door een perfect persoon te vinden, maar door te leren een imperfect persoon als perfect te zien. (uit de film UP)

 Hartelijke groeten en tot ziens.