De Etalage – week 39

KBO Gronsveld-Rijckholt

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

 • Afgelopen donderdag hebben we genoten van de interessante speelfilm ‘’Majesteit’’, over de troonrede op Prinsjesdag van het jaar 2003. We zagen Koningin Beatrix die rouwt om haar overleden echtgenoot, een hoogzwangere Maxima en een bezorgde Willem-Alexander en een premier die een constitutionele crisis proberen te vermijden. Wie had kunnen vermoeden dat het verhaal zo actueel zou zijn. Na afloop werd uitgebreid gesproken over verschillende koningshuizen en hun vorsten. ln de pauze werden we getrakteerd door Sonja met vers gebakken wafels. Ze waren goed gelukt en smaakten heerlijk! Kijk maar.
 • Aanstaande donderdag, 29 september, vieren we de dag van de ouderen, een dag voor onszelf dus! Deze middag worden wij onderhouden door onze koorleden. Zonder twijfel zal er gezongen worden, maar er wachten ons mogelijk nog andere verrassingen. Bent u ook een senior?. Dan wilt u beslist eens komen kennismaken en wij van onze kant ook met u! Deze middag is hier een perfecte gelegenheid voor. Neem gerust uw vriendin of buurvrouw/man mee. Laat dit even weten aan Anneke (GSM: 06 121 454 39) of Mieke (GSM: 06 536 364 47).
 • Een week later, 6 oktober, tonen wij u onze volgende film: ‘’Out of Africa’’ met Meryl Streep. en Robert Redford in de hoofdrollen. Een romantisch en waargebeurd verhaal dat zich voltrekt in de prachtige natuur van Africa. Deze film duurt 2 uren en 40 minuten. Kijk en zwijmel. In de pauze wordt u getrakteerd op iets lekkers door Lilian.

Attentie: Laatste week om te kunnen stemmen op RaboClubSupport! Heeft u een betaalrekening bij de Rabobank en maakt u gebruik van internetbankieren? Dan kunt u ook op ons stemmen. Uw stem is veel geld waard!

Stappenplan Raboclubsupport: Wat moet u doen?

STAP 1: GRATIS LID WORDEN:

 • U opent de site van de Rabobank.
 • Op de home-pagina vindt u informatie over U hoeft dan nog niet in te loggen.
 • U ziet daar 2 knoppen.
  • In oranje: ‘’Lid worden’’
  • en in wit/blauw: ‘’Overzicht clubs’’
 • Via de oranje knop kunt u gratis lid worden, nu moet u wel inloggen op uw account.
 • U krijgt nu het recht om 3 stemmen uit te brengen op 3 verschillende verenigingen.
 • Stemmen kunt u vanaf 5 september.

STAP 2: STEMMEN

Heeft u zich gratis lid gemaakt?

Dan leest u nu hoe u verder kunt gaan.

 • Open de site van de Rabobank
 • U ziet meteen een oranje knop met de tekst: ‘’STEM NU’’. Hierop klikken
 • Nu moet u
 • U komt hierna op een volgende bladzijde waarop weer een oranje balk met de tekst: ‘’STEM NU’’: Klikken.
 • U ziet nu een zoekbalk met aan de rechterkant een loepje.
 • In die zoekbalk typt u “EIJSDEN” en klikt u op het loepje.
 • U ziet nu alle verenigingen van Eijsden-Margraten die meedoen.
 • U kunt nu 3 verenigingen aanklikken: KBO Gronsveld-Rijckholt en nog 2 andere verenigingen.
 • Als u dit goed gedaan heeft wordt onderaan de pagina een knop oranje met de tekst “VOLGENDE STAP’’. Hierop klikken.
 • U krijgt nu een overzicht van alle clubs die u geselecteerd heeft.
 • Klikken op de knop met de tekst ”STEM BEVESTIGEN”
 • Klikken op de knop met de tekst “AFRONDEN”

Quote van de week:

De jongeren zijn erg aardig: zij laten het jong zijn over aan de ouderen. (Karel Jonckheere, schrijver)

Hartelijke groeten en tot ziens.