De Etalage – week 36

KBO Gronsveld-Rijckholt

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag hebben we een bezoek gebracht aan ons Streekmuseum Grueles. Wat is het leuk om uitleg te krijgen over alle gebruiksvoorwerpen uit onze kindertijd of nog vroeger. Hierdoor komen spontane gedeelde herinneringen boven. Met dank aan onze begeleiders, Gemma, Habbo en Frans. Het was een aangename en interessante middag. Hartelijk gefeliciteerd met jullie 40 jarig bestaan. Wij wensen jullie veel plezier tijdens de feestelijke opening en veel succes in de toekomst.

 

 • Aanstaande donderdag, 8 september, organiseren wij ons volgende etentje, deze keer in Duitse stijl, ook weer met passende muziek. U wordt om 13.30u verwacht in de Laethof te Mesch. Uw bijdrage van €15,00 kunt u contant voldoen aan de ingang bij onze penningmeester. Wij verheugen ons weer op een prettige en gezellige middag.
 • Een week later, 15 september, gaan voor ons de deuren weer open bij De Grenedeer aan de Rijksweg in Gronsveld. Wij starten met verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeute Ingrid Diederen van FYSIO CARE te Maastricht. Denk aan de gemakkelijke kleding en schoenen. Na afloop gaan we weer sj………………..

 

 • Attentie: Ook wij zullen weer deelnemen aan de RaboClubSupport. Heeft u een betaalrekening bij de Rabobank en maakt u gebruik van internetbankieren? Dan kunt u ook op ons stemmen. U stem is veel geld waard!
 • Wat moet u doen?
  • U opent de site van de Rabobank.
  • Op de home-pagina vindt u informatie over deze actie. U hoeft dan nog niet in te loggen.
  • U ziet daar 2 knoppen.
   • in oranje: ‘’Lid worden’’
   • en in wit/blauw: ‘’Overzicht clubs’’
  • Via de oranje knop kunt u gratis lid worden, nu moet u wel inloggen op uw account.
  • U krijgt nu het recht om 3 stemmen uit te brengen op 3 verschillende verenigingen.
  • Stemmen kunt u vanaf 5 september.
 • Hartelijk dank als u aan ons denkt!

 

 • Quote van de week:

  Jetzt geht’s um die Wurst.

Hartelijke groeten en graag tot ziens.