De Etalage – week 32

Senioren van Eijsden-Margraten opgelet!

Bent u 55 jaar of ouder en geïnteresseerd in ons lidmaatschap? Voor het jaar 2022 betaalt u nu nog 15 euro. Daar krijgt u nog 4 maal ons tijdschrift voor én korting op onze activiteiten. Zeker doen als u bedenkt welke activiteiten wij onze leden aanbieden! Voor uitgebreide informatie en foto’s verwijzen we u graag naar onze website: https://kbolimburg.nl/gronsveld-rijckholt

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag hebben we, ondanks het warme weer, kennis gemaakt met vegetarische gerechten, die heel lekker en zeker verfijnd genoemd mogen worden. Voor velen een aangename verrassing. Het werd zeer op prijs gesteld dat de kok bij elk gerecht uitleg kwam geven over de ingrediënten. Tussen de gerechtjes door werden we muzikaal geëntertaind door ons eigen koor, waarvoor hartelijk dank. Ook willen wij dhr. John Neven danken voor zijn uitleg over het recht op energietoeslag. Twijfelt u of u in aanmerking komt voor deze energietoeslag, kunt u telefonisch informeren bij Dhr. Neven op telefoonnummer 0434081944. Wacht niet te lang want de aanvraag moet voor 31 oktober bij de gemeente binnen zijn.
  • Ouder worden is niet zo vanzelfsprekend; de kwetsbaarheid van leven is groot gebleken bij ziek worden door het corona-virus. Ouder worden en gezond blijven is altijd spanningsvol. Daarom hebben wij komende donderdag, 11 augustus, een lezing met de titel ‘’Senior zijn, met moed en zin ouder worden’’. Deze lezing wordt gegeven door Martien van Duijnhoven met behulp van een powerpoint presentatie. Herkenbaar en interessant. Ook niet leden zijn welkom. Wij verwachten u om 13.30u. bij Eetcafé Riekelt.
  • Een week later, 18 augustus, gaan we bij goed weer proberen om de jeu de boules ballen weer uit hun verpakking te halen én er eventueel mee te gooien. U wordt weer verwacht bij Eetcafé Riekelt om 13.30u. Zoals u inmiddels weet zal weer gestreden worden voor een mooie oorkonde. Heeft u een Jeu de Boule set in bezit, neem deze dan mee. Het bestuur heeft een aantal sets die geleend kunnen worden. Wij zien u graag terug, actief en sportief, eventueel mét centimeter.

Quote van de week: Als je ouder wordt gaat alles slechter, behalve het vergeten. Dat wordt beter! (auteur onbekend)

Hartelijke groeten en graag tot ziens.