De Etalage – week 31

KBO Limburg Afdeling Gronsveld-Rijckholt

Wist u dat…..?

KBO een afkorting is van Katholieke Bond voor Ouderen.

Wij zijn een club voor senioren (55 plussers), zowel mannen als vrouwen, van op dit moment 110 leden sterk. Onze afdeling bestaat al bijna 30 jaar.

Onze activiteiten houden wij op de donderdagmiddag. Het activiteitenaanbod is zeer gevarieerd, van o.a. gezellige etentjes, lezingen, maar ook beweegactiviteiten.

Voor uitgebreide informatie en foto’s verwijzen we u graag naar onze website: https://kbolimburg.nl/gronsveld-rijckholt

Heeft u interesse om lid te worden? Nu geldt nog een abonnementsprijs van €15,00 tot eind 2022, waarvoor u 4 interessante tijdschriften ontvangt en kunt deelnamen aan alle activiteiten die we gepland hebben.

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag werd er gekiend voor leuke prijsjes. Opmerkelijk was dat er enkele winnaars waren die meer dan een keer in de prijzen vielen. Zij hadden duidelijk de goede kienkaarten gekozen. Het was hun gegund en de middag was weer gezellig.
  • Aanstaande donderdag 4 augustus bieden wij u een vegetarische middag aan, met muzikale opluistering van ons KBO koor. U gaat genieten van 3 kleine vegetarische gerechten en een dessert. Als u zich heeft aangemeld, wordt u verwacht In de Heerlijkheid van Breust in Eijsden om 13.30u. Dit etentje kost €13,50 die u aan het begin van de middag contant bij onze penningmeester kunt voldoen.
  • Aan het begin van de vegetarische middag krijgen wij uitleg over de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de energietoeslag. Onze belastingadviseur Dhr. John Neven zal ons hierover informeren.
  • Een week later, 11 augustus, wordt een lezing gehouden met de titel ‘’Senior zijn, met moed en zin ouder worden’’. Deze lezing wordt gegeven door Martien van Duijnhoven met behulp van een powerpoint presentatie. Herkenbaar en interessant.

Quote van de week:

Tomaten en oregano maken het Italiaans; wijn en dragon maken het Frans. Zure room maakt het Russisch; citroen en kaneel maken het Grieks. Sojasaus maakt het Chinees; knoflook maakt het goed (Alice May Brock) en ons gezelschap maakt het speciaal!

Hartelijke groeten en graag tot ziens.