De Etalage – week 30

KBO Limburg Afdeling Gronsveld-Rijckholt

Wist u dat…..?

KBO een afkorting is van Katholieke Bond voor Ouderen.

Wij zijn een club voor senioren (55 plussers), zowel mannen als vrouwen, van op dit moment 110 leden sterk. Onze afdeling bestaat al bijna 30 jaar.

Onze activiteiten houden wij op de donderdagmiddag. Het activiteitenaanbod is zeer gevarieerd, van o.a. gezellige etentjes, lezingen, maar ook beweegactiviteiten.

Voor uitgebreide informatie en foto’s verwijzen we u graag naar onze website: https://kbolimburg.nl/gronsveld-rijckholt

Heeft u interesse om lid te worden? Nu geldt nog een abonnementsprijs van €15,00 tot eind 2022, waarvoor u 4 interessante tijdschriften ontvangt en kunt deelnamen aan alle activiteiten die we gepland hebben.

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag hebben wij onze activiteit Jeu de Boules geannuleerd, dit in verband met de hoge temperaturen die verwacht werden. Bleek achteraf dat het vooral een natte middag is geworden. Eind goed, al goed.
  • Aanstaande donderdag, 28 juli, zien wij u graag terug voor onze kienmiddag. Ook niet leden zijn welkom. Grote kaarten kosten €6,00 en kleine kaarten €1,25. Gaat u ook voor de leuke prijsjes? U wordt weer verwacht in de zaal van Eetcafé Riekelt aan de Rijksweg in Rijckholt om 13.30u. Veel succes gewenst.
  • Donderdag 4 augustus bieden wij u een vegetarische middag aan, met muzikale opluistering van ons KBO koor. U gaat genieten van 3 kleine vegetarische gerechten en een dessert. We waren zelf benieuwd en zijn dus gaan voorproeven. Het was heerlijk! We hadden niet gedacht dat vegetarisch eten zo lekker kan zijn. U wordt verwacht In de Heerlijkheid van Breust in Eijsden om 13.30u. Dit etentje kost €13,50 die u aan het begin van de middag contant bij onze penningmeester kunt voldoen. U kunt zich voor deze middag aanmelden bij Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM: 06 536 364 47). tot en met 29 juli.
  • Aan het begin van de vegetarische middag krijgen wij uitleg over de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de energietoeslag. Onze belastingadviseur Dhr. John Neven zal ons hierover informeren.

Quote van de week: ‘’Wie niet waagt, wie niet wint…’’, dus hoe meer kaarten, des te meer kans.

Hartelijke groeten en graag tot ziens.