De Etalage-week 29

Senioren van Eijsden-Margraten opgelet!

Bent u 55 jaar of ouder en geïnteresseerd in ons lidmaatschap? Voor het jaar 2022 betaalt u nu nog 15 euro. Daar krijgt u nog 4 maal ons tijdschrift voor én korting op onze activiteiten. Zeker doen als u bedenkt welke activiteiten wij onze leden aanbieden!

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag hebben wij, ondanks de warmte, genoten van de prachtige Limburgse liedjes van Laur Rutten. Ook de verhalen en sketches tussendoor waren hilarisch en ontroerend tegelijk. Een speciaal verzoek voor het Eijsdense liedje ‘’Bronk’’ werd ingewilligd en was bijzonder mooi. Uiteindelijk zong iedereen uit volle borst mee. Iemand zei na afloop: ‘’Dit moeten we vaker doen.’’ Dank u wel Laur Rutten.
  • Aanstaande donderdag, 21 juli, moeten wij onze activiteit Jeu de Boules annuleren, dit in verband met de hoge temperaturen die verwacht worden. Op dit moment hebben bij ook geen alternatief hiervoor. Hou het de komende dagen vooral koel en rustig.
  • Een week later, 28 juli, zien wij u graag terug voor onze kienmiddag. Ook niet leden zijn welkom. Grote kaarten kosten €6,00 en kleine kaarten €1,25. Gaat u ook voor de leuke prijsjes? U wordt weer verwacht in de zaal van Eetcafé Riekelt aan de Rijksweg in Rijckholt om 13.30u. Veel succes gewenst.

Quote van de week: ‘’Je kunt niet winnen als je niet speelt’’, dus… hoe meer kaarten, des te meer kans.