De Etalage – week 28

Senioren van Eijsden-Margraten opgelet!

Bent u 55 jaar of ouder en geïnteresseerd in ons lidmaatschap? Voor het jaar 2022 betaalt u nu nog 15 euro. Daar krijgt u nog 4 maal ons tijdschrift voor én korting op onze activiteiten. Zeker doen als u bedenkt welke activiteiten wij onze leden aanbieden!

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag hebben wij de Risk Factory in Venlo bezocht, dit op aanraden van de KBO Limburg. Het was interessant en vooral leerzaam. Hoe kunnen we voorkomen dat er brand ontstaat? Wat moeten we doen als onze rookmelder gaat piepen, of als we al omringd worden door rook. Wat moeten we doen bij een NL-alert of als de gemeentelijke sirene ons waarschuwt voor gevaar? Waar moeten we op letten als we bezig zijn op het internet? We geven maar al te gemakkelijk en welwillend persoonlijke gegevens prijs, zonder ons af te vragen waarom dat nodig is! En wanneer bellen we 112 en wat is dan belangrijk? We mochten daadwerkelijk gesprekken voeren met de noodcentrales en werden virtueel toegesproken door de politie.  We werden ons weer bewust van de potentiële gevaren die ons omringen én onze mogelijkheden om onszelf te beschermen. Senior power matters!
  • Aanstaande donderdag, 14 juli, bent u uitgenodigd voor een muzikaal optreden van onze Eijsdense troubadour, Laur Rutten. Hij zal ons gedurende 2 uren van zijn mooie Limburgse liedjes laten genieten. Mis het niet. Er wordt geen entree gevraagd en ook senioren die geen lid zijn, zijn van harte welkom. U wordt voor dit optreden verwacht in de zaal van Eetcafé Riekelt aan de Rijksweg in Rijckholt om 13.30u.
  • Een week later gaan we Jeu de Boules spelen, ook weer bij eetcafé Riekelt. Zoals u inmiddels weet zal weer gestreden worden voor een mooie oorkonde. Heeft u een Jeu de Boule set in bezit, neem deze dan mee. Het bestuur heeft een aantal sets die geleend kunnen worden. Wij zien u graag terug, actief en sportief, eventueel mét centimeter.

Quote van de week: Muziek begint daar waar de woorden stoppen.

Hartelijke groeten en graag tot ziens.