De Etalage – week 20

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag hebben wij genoten van 4 accordeonisten die non stop een medley van meezingers voor ons speelden. De ster van de middag was wel Cecile,  die al rondwandelend zorgde voor een gezellige ambiance. Maar ook de heren van de band speelden bewonderingswaardig goed. Onze leden hebben volop meegezongen en kregen tegelijkertijd ook voldoende gelegenheid om met elkaar te praten. Het was een hele aangename  middag.
  • Volgende week, 19 mei,  gaan we weer gezond bewegen onder leiding van de fysiotherapeuten van FysioCare Maastricht.  U weet het toch nog, waarschijnlijk wordt het naast prettige inspanning ook weer lachen.  Deze activiteit is toegankelijk voor alle senioren van de gemeente Eijsden-Margraten.  Denkt u aan gemakkelijk zittende kleding en schoeisel.  U wordt verwacht om 13.30u bij Restaurant de Grenedeer, Rijksweg 41 te Gronsveld. Na afloop wordt weer gesjoeld.
  • Attentie! Een week later is onze laatste activiteit voor de zomervakantie.  Donderdag 2 juni hebben we een Italiaanse middag voor u gereserveerd in de Moosjtum in Oost-Maarland. Onder begeleiding van Italiaanse zang van ons KBO koor, kunt u genieten van 3 verschillende Italiaanse pasta’s en wordt u door óns getrakteerd op een bolletje ijs naar keuze. Uw dranken zijn voor eigen rekening. Deelname kost €7,50. Voor deze activiteit kunt u zich tot uiterlijk vrijdag 20 mei aanmelden bij Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM: 06 536 364 47).

Quote van de week: Excuses verbranden geen calorieën (auteur onbekend).

Hartelijke groeten van ons allemaal.