De Etalage – week 19

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag, bevrijdingsdag, zijn we getuige geweest van een zoektocht naar de vrijheid, het waar gebeurde verhaal over krijgsgevangene “Fernandel’’.  Hoe dapper en vindingrijk ook, maakte hij net op het laatste moment een verkeerde keuze. Een film uit 1959 over belevenissen tijdens de tweede wereldoorlog, waarin we hedendaagse gebeurtenissen ook nu weer zien terugkomen.  Anneke trakteerde op heerlijk suikerwafeltjes. U heeft wat gemist!
  • Volgende week, 12 mei, hebben we ons programma aan moeten passen. De workshop visagie gaat niet door. In plaats hiervan hebben wij 3 accordeonisten bereid gevonden om voor ons te spelen en te zingen. Let op! Deze middag verwachten we u in de feestzaal van Eetcafé Riekelt aan de Rijksweg 184 te Rijckholt.
  • Een week later gaan we weer gezond bewegen. U weet het toch nog, waarschijnlijk wordt het een prettige inspanning, maar ook weer lachen.
  • Attentie! Dan kijken we toch al vooruit naar onze laatste activiteit voor de zomervakantie.  Donderdag 2 juni hebben we een Italiaanse middag voor u gereserveerd in de Moosjtum in Oost-Maarland. Onder begeleiding van Italiaanse zang van ons KBO koor, kunt u genieten van 3 verschillende Italiaanse pasta’s en wordt u door óns getrakteerd op een bolletje ijs naar keuze. Uw dranken zijn voor eigen rekening. Deelname kost €7,50. Voor deze activiteit kunt u zich tot uiterlijk vrijdag 20 mei aanmelden bij Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM: 06 536 364 47)

Feitje & Weetje: naar muziek luisteren is één van de weinige activiteiten waarbij de hersenen helemaal gebruikt worden!

Hartelijke groeten van ons allemaal.