De Etalage – week 18

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag hebben we weer genoten van muziek uit de oude doos, maar deze keer in de vorm van muziek-kienen. Echtpaar Gorissen presenteerde deze middag met veel schwung. Er waren veel gelukkige winnaars, maar een enkele keer had iemand valse of dubbele kien, waaraan een leuke opdracht werd gekoppeld. We hebben zelfs de vogeltjesdans voorbij zien komen met flapperende armen en schuddende achterwerken. Was het gezellig? En óf het gezellig was!
  • Onze komende KBO donderdagmiddag is op 5 mei, dus op bevrijdingsdag. Voor deze gelegenheid presenteren we u een grappige film uit 1959: La vache et le prisonnier (De koe en de gevangene),  met in de hoofdrol Fernandel. Het wordt een van zijn meest succesvolle films genoemd. De film is zwart-wit, Franstalig en duurt 2 uren. Na 1 uur wordt u door Anneke getrakteerd op iets lekkers.
  • Een week later, 12 mei, hebben we ons programma aan moeten passen. De workshop visagie gaat niet door. In plaats hiervan hebben wij 3 accordeonisten bereid gevonden om voor ons te spelen en te zingen. Let op! Deze middag verwachten we u in de feestzaal van Eetcafé Riekelt aan de Rijksweg 184 te Rijckholt.
  • Attentie! Na het beter bewegen op 19 mei kijken we toch al vooruit naar onze laatste activiteit voor de zomervakantie.  Donderdag 2 juni hebben we een Italiaanse middag voor u gereserveerd in de Moosjtum in Oost-Maarland. Onder begeleiding van Italiaanse zang van ons KBO koor, kunt u genieten van 3 verschillende Italiaanse pasta’s en wordt u door óns getrakteerd op een bolletje ijs naar keuze. Uw dranken zijn voor eigen rekening. Deelname kost €7,50. Voor deze activiteit kunt u zich tot uiterlijk vrijdag 20 mei aanmelden bij Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM: 06 536 364 47)

En dan onze quote van de week:

Is er eindelijk gras over gegroeid, komt er zo’n oude koe uit de sloot en begint er te grazen. (reactiespreukjes)

Hartelijke groeten van ons allemaal.