De Etalage – week 12

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag hebben wij weer aan onze conditie gewerkt onder supervisie van 3 fysiotherapeuten uit de praktijk Fys o Care te Maastricht. Sommige leden deden extra hun best om zich zo lang mogelijk uit te rekken, dit alleen om de kleintjes te plagen, dat zeiden die kleintjes althans. De oefeningen waren amusant, maar soms ook pittig. We verheugen ons nu al op de volgende keer. Het sjoelen zorgde voor enthousiast ‘’joelen’’ met achteraf 4 mooie winnaars. Het was een actieve en vrolijke middag.
  • Aanstaande donderdag, op 24 maart, staat dan onze jaarvergadering gepland, waarin we weer de balans opmaken van de afgelopen periode, de financiën en we vooruitkijken naar geplande activiteiten. Ook zal een rooster van aftreden gepresenteerd worden. Zowel voorzitter Lilian als penningmeester Jean treden af, evenals vice-secretaris Mieke. Allen stellen zich opnieuw beschikbaar, want ze willen graag iets voor onze KBO betekenen en doen dat met veel plezier.
  • Als u belangstelling heeft voor een functie in ons bestuur, eventueel als bestuurslid, heten wij u van harte welkom. U kunt zich dit jaar kandidaat stellen voor de functie van voorzitter óf penningmeester óf vice-secretaris. Wij zullen er alles aan doen om u goed te begeleiden. Weet dat onze vergaderingen en bijeenkomsten altijd gezellig en onderhoudend zijn. U kunt zich aanmelden bij onze voorzitter onder telefoon 0681003473 of via de mail Lvanwanrooij@home.nl.
  • Een week later, 31 maart, is een toneelstuk gepland met de titel: Zellef Sjöld. Het is een heuse aanrader. Mis het niet.
  •  
  • Quote van de week: Ben je net klaar met vergaderen, moeten de agendapunten nog (Loesje)

Hartelijke groeten van ons allemaal.