De Etalage – week 11

Beste KBO leden,

  • Hebben we een goede start gemaakt of een heel goede start gemaakt? Onze lezing over verkeersregels werd zeer goed bezocht. Het was fijn om iedereen weer te ontmoeten. Dhr. Beckers informeerde ons over veranderde verkeersregels sinds 2002 en latere jaren en gaf legio voorbeelden van verkeerssituaties die moeilijk te beoordelen zijn. Hij gaf ons de raad om vooral zelf in te schatten wanneer het verstandig is om de auto aan de kant te laten staan. Héél interessant was het, maar zeker ook gezellig en interactief.
  • Deze week gaan we weer verantwoord bewegen. Opnieuw met de focus op Justin, … soepelheid en balans. Denkt u aan gemakkelijke kleding en geschikt schoeisel. Deze activiteit is toegankelijk voor álle senioren van de gemeente Eijsden-Margraten. U hoeft dus geen KBO lid te zijn. U bent donderdagmiddag 17 maart om 13.30u welkom in de zaal van de Grenedeer in Gronsveld. Uiteraard gaan onze leden na afloop sjoelen. Ook nu is die gemakkelijke kleding een aanrader!
  • Een week later, op 24 maart, staat dan onze jaarvergadering gepland, waarin we weer de balans opmaken van de afgelopen periode, de financiën en we vooruitkijken naar geplande activiteiten. Ook zal een rooster van aftreden gepresenteerd worden. Zowel voorzitter Lilian als penningmeester Jean treden af, evenals vice-secretaris Mieke. Allen stellen zich opnieuw beschikbaar, want ze willen graag iets voor onze KBO betekenen en doen dat met veel plezier.
  • Als u belangstelling heeft voor een functie in ons bestuur, eventueel als bestuurslid, heten wij u van harte welkom. U kunt zich dit jaar kandidaat stellen voor de functie van voorzitter óf penningmeester óf vice-secretaris. Wij zullen er alles aan doen om u goed te begeleiden. Weet dat onze vergaderingen en bijeenkomsten altijd gezellig en onderhoudend zijn. U kunt zich aanmelden bij onze voorzitter onder telefoon 0681003473 of via de mail Lvanwanrooij@home.nl.

Quote van de week:

Het leven is als fietsen, om je balans te houden moet je blijven bewegen (Albert Einstein).

Hartelijke groeten van ons allemaal.