De Etalage – week 10

Beste KBO leden,

  • Omdat wij weer mogen starten, zónder coronamaatregelen, willen we u informeren over onze eerste bijeenkomst op 10 maart bij de Grenedeer, om 13.30u. Dhr. Beckers en partner zullen ons op een vrolijke manier informeren over veranderde verkeersregels. Het belooft een gezellige middag te worden, waarin we elkaar na lange tijd weer kunnen ontmoeten.
  • Wist u dat… u na afloop van élke KBO activiteit, die gehouden wordt in ons clublokaal, met 20% korting kunt dineren in Restaurant de Grenedeer. U bent vrij om à la carte uw keuze te maken. Heeft u trek in een 3-gangendiner, dan kan dat. Heeft u een klein hongertje en kiest u enkel voor een voorgerecht? Het mag. Heeft u na onze activiteit trek in een ijscoupe? Ook goed. U krijgt korting op uw hele rekening, dus ook op de drankjes die u gebruikt. Dit aanbod geldt alleen voor onze KBO leden. Introducees zijn natuurlijk welkom, maar dineren zonder korting.
  • Een week later gaan we weer verantwoord bewegen. Opnieuw met de focus op Justin, … soepelheid en balans. Denkt u aan gemakkelijke kleding en geschikt schoeisel. Uiteraard gaan we na afloop sjoelen. Ook nu is die gemakkelijke kleding een aanrader!
  • Op 24 maart staat dan onze jaarvergadering gepland, waarin we weer de balans opmaken van de afgelopen periode, de financiën en we vooruitkijken naar geplande activiteiten. Ook zal een rooster van aftreden gepresenteerd worden. Zowel voorzitter Lilian als penningmeester Jean treden af, maar stellen zich weer beschikbaar. Volgend jaar zullen de secretaris Anneke, vicesecretaris Mieke en bestuurslid Sonja aftreden. Ook zij zijn van plan om zich opnieuw beschikbaar te stellen.
  • Als u belangstelling heeft voor een functie in ons bestuur, eventueel als bestuurslid, heten wij u van harte welkom. U kunt zich dit jaar kandidaat stellen voor de functie van voorzitter óf penningmeester óf bestuurslid. Wij zullen er alles aan doen om u goed te begeleiden. Weet dat onze vergaderingen en bijeenkomsten altijd gezellig en onderhoudend zijn. U kunt zich aanmelden bij onze voorzitter onder telefoon 0681003473 of via de mail Lvanwanrooij@home.nl.
  • Graag willen we u nog eens attenderen op onze website waar u de laatste nieuwtjes kunt vinden, maar ook fotoverslagen of bijzondere gebeurtenissen van onze leden. Bij deze de link: kbolimburg.nl/gronsveld-rijckholt
  • Denkt u ook nog eens aan het betalen van uw contributie. In de jaarvergadering van 2021 is besloten om de contributie nog niet te verhogen. Deze bedraagt dus nog steeds €30,00. U kunt uw contributie voldoen door overmaking opnr. NL 25 RABO 0117504629 t.n.v. KBO Limburg afd. Gronsveld-Rijckholt

Quote van de week:  Mensen moeten harder gaan rijden, dan zijn ze sneller van de weg, dus zijn er minder files. (Johan Cruijf)

Hartelijke groeten van ons allemaal.