De Etalage – week 7 – 2022

Beste KBO leden,

Laten we beginnen met goed nieuws. We hebben lang geduld moeten hebben, maar we gaan weer starten met onze activiteiten. Uiteraard zullen wij wel de richtlijnen van de overheid blijven volgen.

 • We beginnen op donderdag 10 maart, niét met het filmhuis, maar met die lezing over de veranderde regels in het verkeer, en dat zijn er nogal wat. We hebben al kennis kunnen maken met dhr. Beckers en zijn partner na onze laatste jaarvergadering. Het belooft een interessante en ook grappige lezing te worden.
 • In principe blijft de planning gehandhaafd met drie uitzonderingen:
  • Aangezien we niet op 3 maart beginnen, maar een week later, is de lezing over verkeersregels op 10 maart.
  • De tweede wijziging betreft het bezoek aan het gouvernement op 7 april. In plaats hiervan krijgen we een presentatie van dhr. Frans van de Weerdt.
  • De derde wijziging betreft 14 april. Dan willen wij graag een ruilbeurs (ruilen, niet kopen) organiseren.
  • Zoals u van ons gewend bent blijven we u elke week informeren over wat er op de planning staat.
 • Wist u dat… u na afloop van élke KBO activiteit, die gehouden wordt in ons clublokaal, met 20% korting kunt dineren in Restaurant de Grenedeer. U bent vrij om à la carte uw keuze te maken. Heeft u trek in een 3-gangendiner, dan kan dat. Heeft u een klein hongertje en kiest u enkel voor een voorgerecht? Het mag. Heeft u na onze activiteit trek in een ijscoupe? Ook goed. U krijgt korting op uw hele rekening, dus ook op de drankjes die u gebruikt. Dit aanbod geldt alleen voor onze KBO leden. Introducees zijn natuurlijk welkom, maar dineren zonder korting.
 • Denkt u ook nog eens aan het betalen van uw contributie. In de jaarvergadering van 2021 is besloten om de contributie nog niet te verhogen. Deze bedraagt dus nog steeds €30,00. U kunt uw contributie voldoen door overmaking opnr.NL 25 RABO 0117504629 t.n.v. KBO Limburg afd. Gronsveld-Rijckholt

Quote van de week:

Geduld, daar heb ik echt geen tijd voor… (www.Franska.nl)

Hartelijke groeten van ons allemaal.