De Etalage – week 45

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag hebben we genoten van een bijzondere western. Vooral de muziek en close-ups zullen we ons nog lang herinneren. Zelfs een 90-jarige was ervan onder de indruk.
  • Deze week, 11 november, krijgen we informatie van Envida en Uw Assistent over de mogelijkheden om thuis hulp te krijgen tegen een gereduceerd tarief. Na een pauze zullen we kijken naar de documentaire ‘’Mijn ouders en ik, ik en mijn ouders’’ waarin we zien welke invloed ons ouder worden heeft op de relatie met onze kinderen. Deze activiteit kan nog doorgaan omdat er genoeg ruimte is en mondkapjes geen probleem hoeven te zijn. De coronacheck blijft gehandhaafd omdat wij gebruik maken van een horecagelegenheid. Denkt u aan uw QR code. We kunnen altijd een controle verwachten.

Quote van de week: Waarom moeilijk doen als het samen kan (Loesje).

  • Mededeling omtrent de coronaproblemen: aangezien het aantal besmettingen blijft oplopen, gaan wij er, met pijn in het hart, toch voor kiezen om na 11 november te stoppen met activiteiten totdat het weer veilig lijkt. Dit betekent ook dat onze busreis geannuleerd wordt. Wij zullen toch met u in contact blijven via berichten in de Etalage en op onze website.
  • Hartelijke groeten en tot donderdag.