De Etalage – week 43

Beste KBO leden,

 

Afgelopen donderdag hebben we ons goed mogen inspannen. De tweede bijeenkomst van gezond bewegen werd goed bezocht. Volhouden maar. Volgende maand mogen we weer. Het sjoelen na afloop was zeer levendig en soms zelfs luidruchtig. De deelnemers gingen er helemaal voor!

De foto’s zijn te bekijken op onze website onder het kopje “Activiteiten”. Hier nogmaals de link. https://kbolimburg.nl/gronsveld-rijckholt 

Justin en Gigi van Fysio Care

 

Onze volgende activiteit is op donderdag 28 oktober: de herdenkingsbijeenkomst. Samen staan we stil bij de overleden leden of partners van leden van de afgelopen 2 jaren. We hopen dit op een mooie, serene en harmonische manier te doen, met muziek en mooie gedichten en teksten. Wij ontvangen u graag om 13.30u

Coronacheck: Deze blijft gehandhaafd omdat wij gebruik maken van een horecagelegenheid. Denkt u aan uw QR code. We kunnen altijd een controle verwachten.

 

Een week later, 4 november, houden we ons laatste filmhuis met de klassieker Once upon a time in the West. We zien Claudia Cardinale als vrijgevochten vrouw, Charles Bronson als wreker en Henry Fonda als slechterik! Maar vooral denken we aan de muziek van Ennio Morricone. Deze film duurt 2 uur en 30 minuten. Daarom zullen we 2 pauzes inlassen. Lilian gaat weer bakken en we zeggen niet wat!

 

Van iemand houden is gemakkelijk, iemand missen is moeilijk, iemand vergeten is onmogelijk (Sef-Quotes).

 

Tot donderdag.