De Etalage – week 42

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag hebben wij mogen luisteren naar de interessante en leerzame verhalen van dhr. dr. Ottenheijm die zich met recht historicus mag noemen. Vooral de zeer integere wijze waarop deze jonge soldaten begraven en herbegraven werden was ons onbekend en werd zeer bijzonder gevonden. Ook andere wetenswaardigheden, zoals het feit dat de begraafplaats géén Amerikaans grondgebied is, maar wel eeuwigdurend in bruikleen is gegeven, was ons onbekend. Onze spreker had nog uren door kunnen gaan. Hartelijk dank voor uw inzet en behulpzaamheid bij het invullen van onze KBO middag.

 

 

 

Aanstaande donderdag, 21 oktober, gaan we weer verantwoord bewegen o.l.v. een fysiotherapeut, met daarna onze sjoelmiddag (de talkpoeder is aanwezig). Zoals u weet gaat het weer om soepel bewegen en balans. Denk vooral aan gemakkelijke kleding en geschikt schoeisel. Het verantwoord bewegen is toegankelijk voor alle senioren van de gemeente Eijsden-Margraten.

Coronacheck: Deze blijft gehandhaafd omdat wij gebruik maken van een horecagelegenheid.

Heeft u al kennis gemaakt met onze nieuwe website? Hier volgt de Link: https://kbolimburg.nl/gronsveld-rijckholt 

Veel lees- en kijkplezier.

Quote van de week: Tijdens het verantwoord bewegen dacht ik dat ik iemand hoorde klappen. Het bleek de binnenkant van mijn dijen te zijn (oorsprong onbekend).

Hartelijke groeten en tot donderdag.