De Etalage – week 37

Senioren van Eijsden-Margraten opgelet!
Bent u 55 jaar of ouder en geïnteresseerd in ons lidmaatschap? Voor het jaar 2021 betaalt u nu nog 10 euro. Daar krijgt u nog 3 maal ons tijdschrift voor én korting op onze activiteiten. Zeker doen!

Beste KBO leden,

• Afgelopen donderdag was onze algemene ledenvergadering, die zeer goed bezocht werd. Hierin werden vele ideeën en meningen gedeeld. Over twee belangrijke vraagstukken werd na een debat, dat door vele leden werd gevoerd, gestemd. Een voorstel werd aangenomen, een ander voorstel werd unaniem afgewezen. Na de pauze was een presentatie over verkeersregels gepland. Omdat de jaarvergadering te lang duurde, was het niet meer mogelijk om die presentatie volledig te houden en is besloten om deze te verplaatsen naar het volgende jaar. Gelukkig was ons muzikale echtpaar Bruinen bereid om na afloop een uurtje te vullen met liedjes uit de oude doos. Het was écht gezellig!
• Aanstaande donderdag 16 september zullen wij gaan kienen, en wel te weten om lekkernijen en bloemrijke prijsjes. De kosten voor de grote kaarten zijn voor leden, €5,00 en voor niet leden €6,00. De kleine kaarten kosten voor leden €1,00 en voor niet leden €1,25.
• Ook deze middag zijn wij verplicht om een coronacheck uit te voeren, bij alle aanwezigen die niet op de jaarvergadering aanwezig waren. Vergeet vooral uw vaccinatiepapieren niet. Bent u niet gevaccineerd, dan verwachten wij een negatief testbewijs of een bewijs van herstel na corona. Het zou ons erg spijten als we iemand naar huis moeten sturen.
• De week hierna gaan we bewegen op een gezonde manier. Dit gebeurt onder leiding van een fysiotherapeut van Fysiocare Maastricht, die gewend is om groepen senioren te begeleiden. In het kader van een gemeentelijke subsidie is deze activiteit toegankelijk voor alle senioren in de gemeente Eijsden-Margraten. U zorgt voor geschikt schoeisel en gemakkelijk zittende kleding. U bent van harte welkom.

NB. Mocht u problemen hebben met het vervoer, dan laat het ons weten. We willen graag helpen om hier samen met u een oplossing voor te vinden. Bel naar Anneke (GSM: 06 121 454 39) of Mieke (GSM: 06 536 364 47)

Overdenking: De omgekeerde olympische gedachte: winnen is belangrijker dan deelnemen….

Hartelijke groeten van ons en tot donderdag.