De Etalage – week 35 – 2021

Senioren van Eijsden-Margraten opgelet! Bent u 55 jaar of ouder en geïnteresseerd in ons lidmaatschap? Voor het jaar 2021 betaalt u nu nog 10 euro. Daar krijgt u nog 4 maal ons tijdschrift voor en korting op onze activiteiten. Zeker doen!

Beste KBO leden

  • Aanstaande donderdag is het zover. We gaan Jeu de Boules spelen op het parkeerterrein van Kaffee Riékelt. U wordt verwacht om 13.30u. We krijgen de beschikking over 4 banen. Het weer lijkt volgens de voorspellingen goed te worden. Na afloop zullen wij een après-boule hebben op het terras. Wij zitten dan aan tafels met maximaal 6 personen.
  • Een week later, op donderdag 9 september, wordt u verwacht op onze Algemene Ledenvergadering. De uitnodiging hiervoor vindt u deze week in ons KBO-PCOB blad. 
    Aan de achterkant hiervan kunt u lezen welke procedure wij zullen volgen om te voldoen aan de coronamaatregelen, vóór u binnen komt, dus vergeet uw gegevens niet. Eenmaal binnen zoekt u een vaste zitplaats. Afstand houden is dan niet meer nodig.
  • Het kan voorkomen dat we leden moeten weigeren omdat ze niet voldoen aan de gestelde voorwaarden. Dat is natuurlijk erg jammer, maar we willen de risico’s zo klein mogelijk houden! De veiligheid van álle leden staat voorop!
  • Na de pauze, met koffie en vlaai, hebben we een interessante lezing voor u.
  • Dhr. R. M. Beckers en zijn partner zullen ons informeren over de nieuwe ontwikkelingen in verkeer en verkeersregels.
  • Ook voor muziek wordt gezorgd door mw. Riet Bruinen, onze (hopelijk) nieuwe dirigente.
  • Wij verwachten dat de middag zal eindigen rond 17.00 uur.
  • Zoals u weet is ons uitstapje naar Hasselt geannuleerd en zullen wij in plaats hiervan gaan kienen voor lekkere en leuke prijzen. Zowel leden als niet-leden zijn welkom. Leden krijgen vanzelfsprekend korting. NB. Mocht u problemen hebben met het vervoer, dan laat het ons weten. We willen graag helpen om hier samen met u een oplossing voor te vinden. Bel dan naar Anneke (GSM: 06 121 454 39) of Mieke (GSM: 06 536 364 47). 
Quote: J'aime les choses simples. J'aime être en famille dans le Sud (Limbourg) et jouer à la Petanque. (Jean Dujardain).

Hartelijk groet van ons allen.